top of page

SOMNIUM  EQUESTRIAN

Barn Inspiration

Public·5 members
Elias Perez
Elias Perez

Sorina - Daca Ne Vom Intalni


Da, copilul a mers neuropsihiatrie infantila de doua ori, o data imediat dupa ce am preluat-o si inca o odata in urma cu saptamana. A fost identificat un progres extraordinar de rapid. La prima intalnire, Sorina era mai tacuta, raspundea mai mult cu "nu stiu". In nici macar 10 zile copila a devenit volubila, prietenoasa, interesata de ceea ce se intampla.
Sorina - Daca ne vom intalniApoi fetita a venit cu noi, a vazut ca totul e calm, ca a fost primita cu dragoste intr-un mediu linistit, i-am explicat cu rabdare fiecare lucru in parte, unde ne ducem, de ce ne ducem acolo. Copilul a inteles ca a venit la bine. Eu sunt convinsa ca daca s-ar intalni cu familia Saramat, care si acum face la fel, si Sorina ar fi din nou agitata.


Nu. Nu si-a dorit. Ea ne-a spus numarul de telefon fix al familiei, noi i-am spus ca daca vrea poate vorbi. Ea ne-a spus ca nu va putea oricum sa vorbeasca cu ei pentru ca ei aveau obiceiul sa tina telefonul ocupat ca sa nu sune cei de la protectia copilului.


In viziunea noastra, o fata nu trebuie sa se marite la 17 ani chiar daca a fost in plasament, chiar daca nu a avut noroc de parinti naturali buni. Ni s-a spus "pe ea nu o adopta nimeni pentru ca e tiganca", sau "am vrut sa-i scoatem certificat de handicapat ca sa ne asiguram ca nu o ia nimeni". Asemenea replici nu vin de la oameni plini de iubire. 041b061a72


About

Feel free to share any pictures, plans or videos of your bar...
bottom of page